Hinandens fester: Polit-fest

Af Fest-redaktionen

Fest-redaktionen består af tre statskundskabere og en enkelt sociolog.
Den kaster et kritisk, kærligt og festligt blik på CSS-fester.

D. 28/9 var Fest-redaktionen i Kommunen for at tjekke ud, hvad politterne har at byde på til deres årlige ”mandebar”. I lyset af sidste års PR-krise var vi spændte på, hvad vi kunne forvente til denne skamplet på det ellers pæne og progressive CSS-campus. Skulle vi smides over skuldrene på en polit-fyr og stille kvindekampen 100 år tilbage?

ARMBÅND
Der var lang kø til armbåndene, og man kunne mærke, at de fleste af politterne allerede var godt stegte. Der blev svinget rundt med grønne Gajol-flasker og proklameret, at “nu skulle den bare ind og ha’”. Men de kan noget med effektivitet, de politter, og der gik ikke lang tid, før vi fik udleveret fire armbånd og var klar til at træde indenfor.

DANSEGULV
Kommunen var godt fyldt op, og der blev spillet Kommune-klassikere som “Annie” fra MGP 2005 og Bruno Mars. Der var en håndfuld flere Suspekt-sange, end der plejer at være til socio-og statskundsskabsfesterne, men mest af alt var dansegulvet især præget af, at politterne er gode til at bruge basarm og hoppe. Et klart højdepunkt var, da DJ’en sidst på aftenen spillede “Jeg vil la’ lyset brænde”, og man så CSS’ skjorteklædte neoliberale økonomistuderende kærligt kaste sig i armene på hinanden.

DRINKS
Hovedopgaven for aftenens fest var, at Fest-redaktionen skulle modtage den famøse Elefantorden. Elefantordenen er en “Mændenes Fredagsbar”-tradition og er en cocktail bestående af en ølbong Elefantøl med en Gammel Dansk i øjemål oveni. Der var en separat bar til formålet, og i baren var der linet spande op til svage sjæle. Der stod en skælmsk polit-fyr bag baren, som fortæller, at der engang var én, der drak 22 (!!) Elefantordener på en aften. Efter sigende så man ham aldrig på studiet igen.

Det var også ufatteligt ulækkert, men man måtte dog give konceptet, at man kom i godt humør, og Fest-redaktionen blev lettere modvilligt revet med af stemningen og endte med at små-twerke på dansegulvet til “Slem Igen”.

HVAD-SKER-DER-I-RYGERGÅRDEN
Der er generelt ikke så mange rygere på Polit, og dem, der er, var ikke meget for at dele ud af deres cigaretter. Fest-redaktionen måtte gå forgæves, da vi spurgte om at “låne” en cigaret. Om det er en neoliberalistisk livsfilosofi om selvoptimering af kroppen eller almen nærighed, er uvist.

TAG-TIL-MÆNDENS-FREDAGSBAR-NÅR
Du trænger til at drikke igennem, og dine øvre armmuskler er stærke nok til at klare en hel aften med basarm.

HOW-TO-FIT-IN
Drik igennem – både før og under festen. Proklamér, hvor stiv du er et par gange i timen.

OPSAMLING
Alt i alt, semi-crowded dansegulv, heftige drinks og bestemt en fest med gang i. På trods af sidste års shitstorm, og det stadigvæk omdiskuterede navn på festen, så er vi endnu ikke klar med høtyvene og faklerne for at gå i kvindekrig. Politterne var gennemgående søde, rare og mere tilbøjelige til snøvlende at snakke om integraler end at være sexister. Kritikken kan i højere grad peges mod de mange MGP-sange og skub på dansegulvet.

Et anonymiseret medlem af Fest-redaktionen proklamerede endda skuffet i hendes Elefantøl-brandert, at “når nu man er taget til CSS’ svar på Zentropa, kunne man godt forvente bare en lille-bitte lummer kommentar”.

Fest-redaktionen kvitterer med 3,5 elefantøl

Skærmbillede 2018-11-25 kl. 12.27.13.png

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s